Varför jag inte mår dåligt av att stänga ute giftiga människor

Jag har alltid varit den typen som lätt blir arg. Det erkänner jag nådigt. Vad "gamla jag" skulle göra när jag såg något som gjorde mig förbannad skulle vara att konfrontera situationen omedelbart. Jag har alltid trott att om du har något att säga, säg det. Nuförtiden har jag liksom övergett den idén. För det första har jag vuxit upp och fått mycket mer kunskap om min plats i samhället; och för det andra, jag har fått ett nytt sätt till utlopp som jag kan ventilera när jag vill - att skriva vad jag känner.

Till att börja med tror jag att de flesta människor i allmänhet är bra. Jag tror att de flesta människor kommer att fatta rätt beslut i en tuff situation, och jag skulle även gå tillräckligt långt för att säga att de flesta människor inte med flit försök att göra dig arg.

Hur som helst, det finns människor som kommer att försöka.

Det finns människor där ute som hoppas att du misslyckas. Det finns människor som bläddrar igenom sociala medier bara för att leta efter någon att klanka ner på, och det finns människor som aldrig kommer att hålla din rygg, oavsett vad de säger medan de kramar dig adjö.

Det här är till dig.

Alla människor kommer in i ditt liv av en anledning. Vissa stannar hos dig för livet, vissa lär dig lärdomar för livet, vissa driver dig att bli en bättre person. De flesta gånger du inte inser vad en persons syfte är i ditt liv tills det är dags att klippa dem.

Men hur vet du när det är rätt tid?

När en person inte längre främjar din lycka, framgång eller välbefinnande, är det dags att klippa dem.

Du behöver inte låta en giftig person ta plats i ditt liv. Om det inte finns någon fördel med att hålla dig i mitt liv - hejdå! Jag kan lova dig att det inte har något annat att göra än om du är en taskig person eller inte. Jag diskriminerar inte på det här. Haha. Jag har familj som jag har övergett bara för att de tjänar mig inget syfte i mitt liv. Här är varför jag inte mår dåligt över att överge giftiga människor:

Du gratulerar mig inte när jag lyckas. Inte för att jag behöver en klapp på ryggen, men om du hävdar att du vill att jag ska lyckas och är (åh jag älskar den här) "där för mig", plocka upp telefonen då och då  - det går långt. Jag antar att du i hemlighet hoppas att jag förstör något och misslyckas.

Du bara antar saker om mitt liv.  Om vi inte aktivt kommunicerar, vet du inte vad som händer. Så varför kan du inte hålla tyst och sluta göra inlägg på Facebook om allt vad du tror. Eftersom dina antaganden är dömande och helt fel.

Jag är inte en del av din innersta krets Du kan berätta hur viktig du är för en person. Om du inte passar deras agenda eller konfrontera dem på deras skitsnack, kan du kyssa dina julklappar hejdå! Jag lever inte mitt liv med att spela marionett av vad andra vill att jag ska vara. Jag är den jag är, och om du inte uppskattar det, är det inte mitt jobb att försöka ändra på det. Jag är säker nog i mig själv att jag inte behöver bry mig ett dugg om din innersta krets.

Du gör egentligen inte någonting för mig. Jag tror att detta talar för sig själv. Vi pratar inte. Du ringer inte mig och jag ser verkligen inte behovet av att ringa dig först. Jag tycker inte om dig som person. Allt jag säger är att du inte behöver ha dig i mitt liv

Du är bättre än de som försöker köra ner dig.

Kanske du tror att du är bättre än mig, men jag har inte tid att slösa tid på folk som bara håller mig nere. Och för att vara ärlig, jag är inte ledsen om det gör dig förbannad.

Visa fler inlägg